Kıcı Mahalle Sakinleri ,Evimize girmek için Kurtlu Soğuksu kavşağına kadar gitmemiz gerekiyor

Hatay’ın Belen ilçesine bağlı Kıcı Mahallesi halkı, İskenderun-Antakya anayolunda protesto eyleminde bulundu.

Karayollarının, bir taraftaki seyir halindeki taşıtların diğer tarafa geçmesini engellemek için yapılan karayolu çalışması Belen’in Kıcı Mahalle sakinlerini çıldırttı.

Mahalle Sakinleri Yaptıkları Açıklamada; Araçların diğer tarafa geçmesini engellemek için karayolları tarafından başlatılan çalışmamalardan rahatsız olduklarını ,Kurtlu Soğuksu kavşağına kadar devam eden trafik ayırıcılar mahallelinin evlerine girmesine ve yolun karşısına geçmesine engel olduğunu, İskenderun istikametinden gelen araçların Kurtlu soğuksu Kavşağına kadar gidip geri dönmelerine sebep olduğunu dile getirdiler.

Gündüz mahalle sakinlerince durdurulan çalışmalar, Karayolları ekiplerinin gece yaptıkları çalışmalarla yol ikiye bölünerek kapatıldı.

Kıcı Mahalle Sakinleri ,Evimize girmek için Kurtlu Soğuksu kavşağına kadar gitmemiz gerekiyor Kıcı Mahalle Sakinleri ,Evimize girmek için Kurtlu Soğuksu kavşağına kadar gitmemiz gerekiyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.