Muhasebeciler Odası ile BATIGÖZ Hastanesi Arasında Protokol imzalandı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Batıgöz Hastanesi arasında indirim protokolü imzalandı
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında gerçekleşen protokolde, Batıgöz Hastanesinin hizmetlerinden meslek mensupları indirimli faydalanabilecek.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım protokol öncesi yaptığı açıklamasında; “Batıgöz Hastanesiyle odamız arasında protokol imzalanmıştır. Meslek mensubu birinci derece yakınları ( anne, baba, eş, çocuk) hizmetten faydalanacaktır. muayenelerde : %20 tetkiklerde : %15 lazer ve ameliyatlarda : %10 indirim uygulanacaktır.” Dedi.
Batı Göz Hastane yetkilileri protokol imzalanmasının ardından İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile de bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Muhasebeciler Odası ile BATIGÖZ Hastanesi Arasında Protokol imzalandı Muhasebeciler Odası ile BATIGÖZ Hastanesi Arasında Protokol imzalandı Muhasebeciler Odası ile BATIGÖZ Hastanesi Arasında Protokol imzalandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.