Op. Dr. Cavit Göktaş Palmiye’de

18 yıllık cerrahi tecrübe sahibi olan ve 6000’in üzerinde laparoskopik vaka gerçekleştiren Obezite ve Diyabet Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş, İskenderun Palmiye Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Alanında gerçekleştirmiş olduğu uygulamalardan söz eden Op. Dr. Cavit Göktaş, “Obezite başta olmak üzere; diyabet cerrahisi, ileri laparoskopik girişimler, reflü cerrahisi, kanser cerrahileri, safra kesesi, apandisit, karın duvarı fıtıkları cerrahilerini başarıyla uygulamaktayız. Yine aynı özveriyle yeni yerimizde ameliyatlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Op. Dr. Cavit Göktaş Kimdir?
1970 yılı İskenderun doğumlu olan Op. Dr. Cavit Göktaş; 1996 yılında Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi’nden mezun olarak, 2002 yılında İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden genel cerrahi uzmanlığını aldı. 2002-2014 yılları arasında Ardahan-Tokat-Mersin ve Adana Devlet Hastaneleri’nde genel cerrahi uzmanı olarak çalışan Op. Dr. Cavit Göktaş, 2007-2011 yıllarında Mersin Toros Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik görevini yaptı.
2014-2018 yılları arasında Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde görevini başarıyla gerçekleştiren Göktaş, 2018’den 2019’a kadar özel kliniğinde hizmetlerine devam etti. Op. Dr. Cavit Göktaş, 15 Şubat itibariyle de, Antakya Özel Defne Hastanesi’nde, İskenderun Medipark Tıp Merkezi’nde ve ardından çalışma hayatına Özel Gaziantep Akademi Hastanesi’nde devam etti. Op. Dr. Göktaş, Palmiye Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak devam ediyor.

Op. Dr. Cavit Göktaş Palmiye’de

Önceki İçerikArsuz, İskenderun, Dörtyol ve Payas’ta Haftasonu Elektrikler Kesik Olacak
Sonraki İçerikEğitim Öğretime 1 Hafta Ara Verildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.