Daha Yeşil Bir Körfez için Fidanlar Ağaca Ağaçlar Ormana Dönüşsün

Ormanlarımızı Eskisinden Daha Güzel Yapmak İçin Kampanyaya Katıl
“Daha Yeşil Bir Körfez için Fidanlar Ağaca Ağaçlar Ormana Dönüşsün”

Geçtiğimiz ay Belen Arsuz ve İskenderun’da meydana gelen orman yangınlarında adeta ciğerlerimiz yanmıştı.
Son yıllarda bölgemizde yaşanan en büyük orman yangınında yanan alanların yeniden yeşermesi için her kesimden insanlarımız harekete geçti.
Bölgemizdeki Sivil Toplum Kuruluşları da konuya hassasiyetle yaklaşarak, ellerinden gelen tüm imkanları seferber ederek, çeşitli kampanyalar başlattılar.
İçimizi yakan, yanan orman arazilerinin yeniden ağaçlandırılması için İskenderun SMMM Odası ve Hatay SMMM Odası dayanışması ile kampanya başlatıldığını duyurdu.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “İSMO olarak bizlerde bu kampanyaya var gücümüzle destek vereceğiz ve Ormanlarımızı daha yeşil hale getirmek için bütün canla başla çalışacağız. Yeşil ile mavinin birleştiği Körfezimize daha çok oksijen ve temiz havanın sağlanması için harekete geçmiş bulunuyoruz. Yine yeniden Fidanlar ağaca ağaçlar Ormana dönüşeceği günler çok yakın.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Daha Yeşil Bir Körfez için Fidanlar Ağaca Ağaçlar Ormana Dönüşsün

Daha Yeşil Bir Körfez için Fidanlar Ağaca Ağaçlar Ormana Dönüşsün

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.