Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın

Kendinizi özel hisseden çiftlere unutulmaz anlar yaşatan Layra Organizasyon kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetini Osmaniye’de sürdürüyor.

Evlilik teklifi, kına organizasyonu, açılış, doğum günü, nişan, kurumsal etkinlikler, mezuniyet törenleri, bayi toplantısı, parti, sünnet düğünü gibi birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Davetlerinizin öncesinde bizimle iletişime geçerseniz seçtiğiniz mekânı organizasyonlarınıza uygun olarak hazırlamaktan mutluluk duyacağız.

Layra Organizasyon Yetkililerinin yapmış olduğu açıklamada; Tecrübelerimizi hayallerinize ulaştırmak için kullanıyoruz ve gelişen trendlere göre de kendimizi yenilemeyi ve geliştirmeyi de asla ihmal etmiyoruz.
Rüya gibi düğünleri, kusursuz bir şekilde yaratan ekibimizle, bu mutlu günlerin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Fotoğraf ve video, Kına gecesi, Süsleme, Havai fişek, LCV hizmeti, Pasta, Dekor, Işık ve ses ekipmanları, Sanatçı, Masa , sandalye temini, DJ, Catering, Mekan giydirme, Servis ve hizmet elemanı, Davetiye, Barkovizyon, Baby shower, Davet ve resepsiyon alanlarında da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Adres : Yeni Ocak Mahallesi Doktor Devlet Bahçeli Bulvarı No:106 94/1 Osmaniye

Telefon: 0546 227 76 17 – 0552 922 98 86

Instagram: @layraorganizasyon

Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın Layra Organizasyon Farkıyla Hayallerinize Yelken Açın

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.