Hatay Geneli Toplu Taşımada Güzergâh Değişikliği

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya- Defne (100 No.lu hatlar), Üniversite- Serinyol (200 No.lu hatlar), Harbiye (300 No.lu hatlar) ile Samandağ- Antakya(400 No.lu hatlar) bölgelerinde hizmet veren özel halk otobüslerinin güzergâhlarında düzenleme yapıldığını duyurdu.
Şehir merkezinin büyümesi, hatlardaki yolcu yoğunluğunun artması, toplu taşımanın bir bütün olarak planlanması ile vatandaşlara daha konforlu ve çevreye duyarlı araçlarla hizmet verilmesi için bu kararların alındığını ifade eden yetkililer, düzenlemenin vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yapıldığını belirtti.
DETAYLAR İNTERNET SİTELERİNDE
Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) kararına göre Antakya- Defne, Samandağ- Antakya, Üniversite- Serinyol ve Harbiye bölgelerinde hizmet veren bazı hatların güzergâhlarında değişiklik yapıldığını ifade eden Büyükşehir yetkilileri, vatandaşların detaylı bilgiye Hatay Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından ve İnternet sitesinden ulaşabileceğini ifade etti.

Hatay Geneli Toplu Taşımada Güzergâh Değişikliği

Önceki İçerikMeteoroloji Hatay’ı Sarı Kod İle Uyardı
Sonraki İçerikCumhurbaşkanı Erdoğan 22:00’de Sonra Yasak Olan Yerleri Açıkladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.