Belen’e 117 Km İçme Suyu Şebekesi Ve 4 Yeni Depo

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Belen İçmesuyu İkmal İnşaatı kapsamında yapılan içme suyu depolarında ve içme suyu iletim hattında çalışmalarını sürdürüyor.

Belen ilçesi merkez mahallelerine daha temiz içme suyu ileten ve yeterli içme suyu temin eden çalışmalar kapsamında bilgiler veren HATSU, Belen İçmesuyu İkmal İnşaatı kapsamında 117 bin 17 metre şebeke, isale ve terfi hattı, 4 bin 172 adet abone bağlantısı, 5 adet sondaj kuyusu çalışması yapıldığını aktardı.

İlçe merkez mahallelerine su iletimini daha güçlü şekilde sağlamak için 500, 800, 1500 ve 3000 m3’lük su depolarında çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken HATSU, dev proje ile Belen’in eski teknoloji, ekonomik ömrünü tamamlamış, sürekli arıza veren, asbest ve pik döküm borulara veda ettiğini vurguladı.

Belen’e 117 Km İçme Suyu Şebekesi Ve 4 Yeni Depo Belen’e 117 Km İçme Suyu Şebekesi Ve 4 Yeni Depo Belen’e 117 Km İçme Suyu Şebekesi Ve 4 Yeni Depo

Önceki İçerikHatay Valiliği Yayladağı Yangınıyla İlgili Açıklama Yayınladı
Sonraki İçerikİTSO Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.