29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”nın 97.Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen tebrikat törenine katılarak, tebrikleri kabul etti.

29 Ekim 2020 Perşembe günü Kaymakamlık bahçesinde pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen tebrikat törenine; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Miletvekili Suzan Şahin, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Siyasi Parti Teşkilatlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Muharip Gazilerimiz, Kurum Müdürlerimiz, askeri ve idari erkan ile diğer davetliler katıldı.
Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere kutsal vatan topraklarmızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için canlarını feda ederek şehadete intikal eden aziz şehitlerimiz anısına 1 dakika saygı duruşunda bulunulması ve sonrasında istiklal marşımızın hep birlikte coşkuyla okunmasını müteakip Kaymakamımız Sn. İskender Yönden günün anlam ve önemine yönelik konuşma yaparak, protokol üyelerimizin ve muhterem halkımızın bayramını kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.