GEÇMİŞ OLSUN SELMA YILMAZ!

İskenderun Sarıseki Mahallesi’nde meydana gelen orman yangını İskenderun Organize Sanayi Bölgesini çevreledi. Yangın tehlikesi atlatan sanayi kuruluşları yanmaktan kıl payı kurtulurken, Şampiyon Filtre’deki tahliye sırasında Şampiyon Filtre Genel Müdürü Selma Yılmaz’ın aniden oluşan görünmez kazada yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.
Fabrikayı çevreleyen yangın sırasında şiddetli rüzgâr sonucu oluşan hortum nedeniyle, Bölgemizin sevilen başarılı kadın iş insanı Selma Yılmaz’ın içinde bulunduğu araç aniden havalanarak hızla yere çakıldı. Bu esnada aldığı darbeden dolayı belinden yaralanan Selma Yılmaz acilen hastaneye kaldırıldı.
Adana’da özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Selma Yılmaz’ın belinde kırık olduğu tespit edildiği ve bugün ameliyata alınacağı öğrenildi.
Bölgemizin duayen sanayicilerinden Şahap Yılmazın kızı, sevilen ve başarılı kadın sanayicilerinden, Şampiyon Filtre Sanayii Genel müdürü, İTSO yönetim kurulu üyesi, değerli dostumuz, güzel yürekli asil insan, gururumuz Selma Yılmaz’a Geçmiş olsun temennisiyle acil şifalar dileriz. En kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza ve işinin başına dönmesi için duacıyız.

GEÇMİŞ OLSUN SELMA YILMAZ!

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.