Hatsu, Kış Aylarına Hazırlık Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel müdürlüğü(HATSU), kış ayları öncesinde kente genelindeki yağmur suyu hatlarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Kent genelinde yere ve yağmur suyu ızgaralarına atılan atıklardan dolayı tıkanma oluşan yağmur suyu deşarj noktalarında temizlik çalışmaları seferberliğinin sürdüğüne dikkat çeken HATSU, yapılan temizlik çalışmaları sırasında naylon poşet, maske, plastik bardak vb. katı atıkların çıkarıldığını bildirdi.

Yapılan temizlik çalışmaları sayesinde yağmur yağışları sırasında su deşarjının daha rahat gerçekleşeceğinin altını çizen Genel Müdürlük, vatandaşların çöp atma konusunda daha duyarlı davranması gerektiğine vurgu yaptı.

HATSU ayrıca, kent genelinde deforme olmuş, işlevinin yitirmiş ve trafikte sorun oluşturan yağmur suyu mazgallarında bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Hatsu, Kış Aylarına Hazırlık Devam Ediyor Hatsu, Kış Aylarına Hazırlık Devam Ediyor Hatsu, Kış Aylarına Hazırlık Devam Ediyor

Önceki İçerikŞehit Yener Özel Eğitim Uygulama Okulu
Sonraki İçerikArsuz Belediyesi Zabıta Ekipleri, Denetimlerini Sürdürüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.