21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ev sahipliğinde Belediye 3’Nolu Sosyal Tesisinde icra edilen kahvaltı programına; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve A.Nesin Oğuzhan Akkoca, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli, Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları (AKİYAD) Derneği Kurucu Başkanı Veysel Cıncık, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Temsilcisi Sabriye Sönmez, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Temsilcisi Akın Bodur ile yazılı, görsel ve işitsel basın mensupları katıldı.
Günün anlam ve önemine yönelik yapılan protokol konuşmalarının akabinde Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı tarafından cemiyet başkanlarına ve tüm basın mensuplarına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde manidar bir hediye verildi.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.