Hem Denizde Dalıyor, Hem Okuyor, Hem de okutuyor

Pandemi Döneminde Denizde Dalgıçlığı öğrendi

İskenderun’da Eğitim, öğretim, İş kadınlığı ve yöneticiliğin yana sıra tahsil hayatına büyük önem veren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, okumanın yaşı yok diyerek 4. Üniversiteyi de tamamladıktan sonra şimdi de deniz tutkusu ile dalgıçlığa merak sardı.

Arsuz Yolu üzerinde deniz kenarında şirin bir yazlık evinde 4 mevsim oturan Türkoğlu, yine kendi gibi eğitimci oğlu ve aynı zamanda ilköğretim okulu öğretmeni Mithat Kantarmacı Türkoğlu’ndan da dalgıçlığı öğrendi.

Pandemi sürecinde daha sağlıklı bir yaşam için bol bol doğayla iç içe olan Selma Türkoğlu, yaz dönemi boyunca bir taraftan evinin bahçesinde tamamen doğal organik kendi elleri ile diktiği meyve sebze ve çiçeklerle meşgul olurken, diğer yandan da yaz sıcağından ve Akdeniz’in inci mavisi denizinden de istifade ediyor. Aileden gelen deniz tutkunluğu ve yüzme zevkini her fırsatta değerlendiren Eğitimci, iş kadını Selma Türkoğlu, Denizin altına daldığında kendisini ayrı bir dünyada olduğunu söylüyor ve dalgıçlığı heyecanla ve zevkle yaptığını dile getiriyor. Sosyal hayatın ve sporun insanı adeta gençleştirdiğine dikkat çeken Türkoğlu, Hem eğitim sağlık hem de zinde kalmak için insanlara spor yapılması tavsiyesinde bulunarak öğrenmenin yaşı olmadığını yaptığı dalışlarla gösteriyor.

ÖZEL HABER : MÜRSEL SEHER

Hem Denizde Dalıyor, Hem Okuyor, Hem de okutuyor Hem Denizde Dalıyor, Hem Okuyor, Hem de okutuyor Hem Denizde Dalıyor, Hem Okuyor, Hem de okutuyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.