Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da

ASLAN DETAILING Araç Yıkama farkıyla İskenderun’da.

5 yıldır İskenderun’da faaliyet gösteren ASLAN DETAILING Araç Bakim Merkezi ve Araç Yıkama sektöründe İskenderun’da hizmetine devam etmektedir.

ASLAN DETAILING, Aracınızın Boyasını Korur ve Parlatır, Kirlenmeyi Geciktirir ve Aracınıza Zarar Vermez.

İSKENDERUN’DA ASLAN DETAILING: Aracınıza zarar vermez. Klasik basınçlı yıkamaların ve fırçaların araca verdiği zararları ortadan kaldırır. İçerisindeki yüzey aktif maddeler polimerler ve doğal kayganlaştırıcılar sayesinde aracın üzerindeki kirleri araca zarar vermeden anında çözer. Anti Statik özelliği ile aracınızın geç toz tutmasını sağlar. Aracınızın temizliğinde klasik sulu uygulamaların aksine sürekli bizim uygulamalarımızı tercih ettiğinizde ürün ilk uygulamadan itibaren aracınızı bir koruma tabakası ile kaplar ve her uygulamada bu katman kalınlaşır. Bu sayede kirlerin ve de aracınızda oluşabilecek küçük çiziklerin oluşumunu ortadan kaldırır. Aracınızın boyasının ilk günkü parlaklığını geri kazandırır ve etkin bir koruma sağlar.

Randevu ve Bilgi için bizimle irtibata geçiniz

GSM : 05348380415
Adres :Pınarbaşı Mah.İbrahim Karaoğlanoğlu Cad.No 19 A İskenderun
Web :iskenderundetailing.com

Profesyonel Detaylı İç & Dış Detailing
– KİL UYGULAMASI
– PASTA CİLA
– ÇİZİK VE HARE GİDERME
– BOYA KORUMA
– SERAMİK KAPLAMA
– TAVAN & TABAN TEMİZLİĞİ
– KUMAŞ KOLTUK TEMİZLİĞİ
– DERİ KOLTUK TEMİZLİĞİ
– KLİMA TEMİZLİĞİ
– ZİFT TEMİZLİĞİ
– SUSUZ MOTOR TEMİZLİĞİ
– SUSUZ MOTOR KORUMA

Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da Aslan Detailing Seramik Uygulama ve Araç Bakım Merkezi İskenderun’da

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.