İkinci Ameliyat İkinci Şans

Riskli ameliyatları başarıyla gerçekleştirmeye devam eden İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ekibi, ikinci kez aort cerrahisi geçiren Mustafa Abik’i sağlığına kavuşturdu.
Aort yırtılması nedeniyle gerçekleştirilen ilk cerrahiden bir yıl sonra, tekrar göğüs ağrısı ve nefes darlığı yaşayan ve artan ağrıları nedeniyle İskenderun Gelişim Hastanesi’ne başvuran Mustafa Abik (41), Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Çetin Murat Songur ve Op. Dr. İsmail Körk’ün gerçekleştirdiği operasyonun ardından taburcu edildi.
İkinci ameliyatı oldukça ağır olan hastanın beyne giden tüm damarlarının yeri, yapay damarlar ile değiştirildi. Kasık damarından aort damarına stent takılarak tedavi edilen Abik, sağlıkla taburcu edildi.
“Bu ameliyat Türkiye’de sayılı merkezlerde yapılıyor”
İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Birimi Merkezi olarak verdikleri hizmetlerle, hastaların dış merkezlere gitmelerine gerek kalmadığını ve bu tarz ameliyatların Türkiye’de sayılı merkezlerde yapıldığını ifade eden Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Çetin Murat Songur, “Riskli ameliyatı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik ve dört gün sonra hastayı taburcu ettik. Teknik donanımımız ve tecrübeli ekibimizle, ameliyatlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
“KVC Ekibi İskenderun İçin Bir Şans”
İkinci kez ameliyat olan ve sağlığına tekrar kavuşan Mustafa Abik, KVC Ekibi’ne teşekkür ederek, “2019 yılında aort ameliyatı geçirmiştim. Damar genişlemesi tekrar ettiği için ikinci kez ameliyat oldum. Aradan iki hafta geçti ve kendimi çok iyi hissediyorum. Doktoruma ve KVC Ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İkinci Ameliyat İkinci Şans İkinci Ameliyat İkinci Şans İkinci Ameliyat İkinci Şans

Önceki İçerikMHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz; Belen Milliyetçi Hareket Partisiyle Şaha Kalkacak
Sonraki İçerikİTSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.