Özçelik iş sendikasından İskenderun CHP ve MHP İlçe başkanlarına Ziyaret

Özçelik iş sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör şube yönetim kurulu ile birlikte yeniden göreve seçilen İskenderun CHP ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlunu ve MHP İlçe başkanı Turan Bozkurtu ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette sendikal örgütlenme başta olmak üzere bölgemizin ve ülkemizin gündemiyle alakalı güzel sohbetler gerçekleştirildi.

CHP ve MHP İlçe başkanları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özçelik iş sendikasına teşekkürlerini ifade ettiler.Başkanlar örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması için her türlü mücadeleyi birlikte yapmak için çalışacaklarını ve katkı sunacaklarını dile getirdiler.

Özçelik iş sendikasından İskenderun CHP ve MHP İlçe başkanlarına Ziyaret Özçelik iş sendikasından İskenderun CHP ve MHP İlçe başkanlarına Ziyaret Özçelik iş sendikasından İskenderun CHP ve MHP İlçe başkanlarına Ziyaret Özçelik iş sendikasından İskenderun CHP ve MHP İlçe başkanlarına Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.