Sağlık İçin  Hepimiz İçin Sahadayız

 

       İçişleri Bakanlığının talimatı doğrultusunda; Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan’ ın teşrifleriyle İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,  Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz İTSO Başkan Yardımcısı  Muhsin Yeter İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ile kurum ve kuruluşların yöneticilerinin katılımlarıyla  “Sağlık İçin Hepimiz İçin” denetimler gerçekleştirildi.

Sağlık İçin  Hepimiz İçin Sahadayız

11 Ağustos 2020 günü ülkemiz genelindeki tüm İl ve ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetim kapsamında; “Kontrollü Sosyal Hayat” döneminde temel prensip ve esaslar olarak ön plana çıkan maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra bütün iş kolları ile yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulup uyulmadığı konusunda denetim yapılırken aynı zamanda da kıymetli halkımıza rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uygulamalarda icra edildi.

 

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Başkan Yardımcısı  Muhsin Yeter Vali  Rahmi Doğan ve Protokol ile birlikte maske denetimine katıldılar

 

Covid-19 salgını ile mücadele de Türkiye’de eş zamanlı olarak yapılan denetimler kapsamında Şehit Pamir Caddesinde esnaflar ziyaret ederek maske takılması konusunda uyarıda bulundular.

Hatay Valisi Rahmi Doğan vaka sayısında diğer illere göre iyi durumdayız İskenderun’da maske kullanımı gayet başarılı ama tedbirleri elden bırakmamalıyız dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Pandemi sürecinde yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte  sürekli üyelerimizi ziyaret ederek, iş yerlerinde maske takılması konusunda uyarılarda bulunuyoruz ve üyelerimiz bu kurallara harfiyen uyuyorlar” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Haber Tarihi: 11.08.2020

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.