Arsuz Zabıtası Denetimlerini Sıkılaştırdı

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, perakende satış yapan iş yerleri ve berber, kuaför salonlarının denetimlerine devam ediyor.
Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde bulunan berber, kuaför salonları ve perakende satış yapan iş yerlerinde; etiket, maske, hijyen, eldiven ve sosyal mesafe denetimlerini aralıksız devam ettiriyor. Normalleşme sürecinde devam eden tedbirler kapsamında, dezenfektan bulundurulması, tek kullanımlık ürünlerin kontrolünü de gerçekleştiren zabıta ekipleri, kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulunuyor. Kurallara mutlaka uyulması gerektiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz; berber, kuaför salonlarında ve perakende satış yapan işyerlerinde fiyat etiketi, sosyal mesafe hijyen, maske, eldiven incelemesinde bulunup, ikazda bulunuyorlar. Halkımızın sağlığı için bu denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz,” dedi.

Arsuz Zabıtası Denetimlerini Sıkılaştırdı Arsuz Zabıtası Denetimlerini Sıkılaştırdı Arsuz Zabıtası Denetimlerini Sıkılaştırdı

Önceki İçerikHatay Büyükşehir Belediyesi, İskenderun Mezbahanesi İle İlgili Açıklama Yayınladı
Sonraki İçerikÖzçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör emekçi kardeşlerimizin yanındayız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.