İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Yollar Asfalt Konforuyla Buluşmaya Devam Ediyor

Planlanan alanlarda asfalt dökümünü sürdüren Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmalarını sık sık yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı,küçük sanayi sitesi esnafıyla bir araya gelerek belediyenin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ekiplerin özverili çalışması ile asfalt konforuna kavuşan yolların kullanıma açıldığını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”İskenderun’muzda yollar daha güzel daha konforlu hale geliyor.Dumlupınar Mahallesi ve Küçük Sanayi Sitesi içerisinde tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını Muhtarımız Alaattin Karadal ile birlikte inceledik.Yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak kıymetli esnaflarımız ile sohbet ettik.Çalışmalar titizlikle devam edecek “dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Yollar Asfalt Konforuyla Buluşmaya Devam Ediyor İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Yollar Asfalt Konforuyla Buluşmaya Devam Ediyor İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Yollar Asfalt Konforuyla Buluşmaya Devam Ediyor

Önceki İçerikARSUZ’DA ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ SAHİLİ TEMİZLEDİ
Sonraki İçerikGrip Mi, Koronavirüs Mü?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.