Safir Moda Evi Yeni Tasarımlarıyla Göz Kamaştırıyor

Safir Moda Evi, Gelinlik,Kına, Nişan kıyafetleri ile gelinlik satışında uzman kadrosu ve özgün tasarımları ile sektörün önde gelen firmalarından biri olmaya devam ediyor.

En özel anlarınızı unutamayacağınız şekilde yaşamanıza, özel günlerde giyeceğiniz herşeye hayallerinizi nakşeden Safir Moda Evi, tasarımları sizlerin kişisel görüşleri doğrultusunda şekillendiriyor ve mutlu ve özel hissetmeniz için çalışıyor. Tasarımdaki başarısı ve yüksek kaliteli ürünler kullanarak fark yaratan Safir Moda Evi, hayallerinizi süsleyen elbiseleri gerçeğe dönüştürüyor ve gelinliğe uygun duvak ve saç aksesuarları beğeninize sunuyor.

Adres: Fener caddesi üzeri no:40/A
Telefon: 0 531 654 1929
Instagram : safırmodaevi

Safir Moda Evi Yeni Tasarımlarıyla Göz Kamaştırıyor Safir Moda Evi Yeni Tasarımlarıyla Göz Kamaştırıyor Safir Moda Evi Yeni Tasarımlarıyla Göz Kamaştırıyor Safir Moda Evi Yeni Tasarımlarıyla Göz Kamaştırıyor Safir Moda Evi Yeni Tasarımlarıyla Göz Kamaştırıyor Safir Moda Evi Yeni Tasarımlarıyla Göz Kamaştırıyor

Önceki İçerikDOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız İTSO’yu Ziyaret etti
Sonraki İçerikKaptan Mehmet Paşa Cami Avlusuna Çelik Konstrüksiyon ile kapatıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.