Semt pazarlarında denetimler devam ediyor

İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri koronavirüs önlemleri kapsamında semt pazarlarında denetimlerini sürdürüyor.
İskenderun Belediyesi yapılan dezenfekte çalışmalarının yanı sıra semt pazarlarında da denetimler yaparak işi sıkı tutuyor.
İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri pazar yerlerinde periyodik kontrollerde bulunarak sosyal mesafeye uymayan pazarcılar ve vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.
Ayrıca İskenderun Belediyesi, pazar yerlerinin girişine konulan el dezenfektanlarıyla da vatandaşlar pazara girmeden ellerini dezenfekte ediyor.

İskenderun’da alınan önlemler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” “Dünyayı saran bu virüsten korunmanın en iyi tedbiri elden bırakmamak.
Bu nedenle sosyal mesafenin korunması, eldiven ve maske kullanımı büyük bir önem taşıyor. Hemşerilerimizin sağlığı için biz belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Pazar yerlerinde yaptığımız dezenfekte çalışmalarının yanı sıra denetimlerle de vatandaşlarımızı ve esnafımızı uyarıyoruz. Hemşerilerimizden ricam bizim uyarılarımıza maruz kalmadan önlemlerini alsınlar ve kendilerini bu virüsten korusunlar. İnşallah bu virüs ülkemizden gittikten sonra sahada hemşerilerimizle bir araya geleceğimiz günleri özlemle bekliyorum. O günleri görmek adına hepimiz sağlığımıza dikkat etmeliyiz ” şeklinde konuştu.

Semt pazarlarında denetimler devam ediyor Semt pazarlarında denetimler devam ediyor

Önceki İçerikZabıtasından Gıda İşletmelerine Etiket Ve Hijyen Denetimi
Sonraki İçerikArsuz’da Berber Ve Kuaför Salonları Dezenfekte Ediliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.