Arsuz’da Berber Ve Kuaför Salonları Dezenfekte Ediliyor

Arsuz Belediyesi, 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren açılacak olan berber ve kuaför salonlarını dezenfekte etmeye başladı.
Arsuz Belediyesi, bir yandan Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile, ilçe genelinde dezenfekte ve larva, uçkun ve sivrisinekle mücadelesine devam ederken, bir yandan da 11 Mayısta açılması kararlaştırılan berber ve kuaför salonlarının dezenfekte çalışmalarına başladı. Pazartesi itibarıyla bu çalışmaları bitirmek istediklerini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Bilindiği üzere koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan berber ve kuaför salonları, 11 Mayıs pazartesiden itibaren sınırlı ve yarı kapasite çalışmaları şartıyla tekrardan hizmete başlayacaklar. Bizlerde bu iş yerlerini mahalle mahalle gruplandırıp dezenfekte işlemlerini gerçekleştireceğiz. Bunun için kuaför ve berber salonu işletmecilerinin 444 7 922 ve 0326 661 21 11 numaralı telefonlardan bizlere ulaşarak kayıt yaptırmaları veya bağlı bulundukları Mahalle Muhtarlıklarına başvurmaları gerekmektedir,” ifadelerini kullandı.

Arsuz’da Berber Ve Kuaför Salonları Dezenfekte Ediliyor Arsuz’da Berber Ve Kuaför Salonları Dezenfekte Ediliyor Arsuz’da Berber Ve Kuaför Salonları Dezenfekte Ediliyor Arsuz’da Berber Ve Kuaför Salonları Dezenfekte Ediliyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.