Kent Genelinde Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor

İskenderun Belediyesince koronavirüs nedeniyle yürütülen çalışmalar kapsamında kentte dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.
İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında şehirdeki park, bahçe, cadde ve sokaklar koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfekte ediliyor.
Özel kıyafetli ekipler, bakteri ve mikroorganizmalara yönelik sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışması da yaptı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak çok yoğun ve etkin dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek “Bu noktada ciddi bir inisiyatif aldık. Bugüne İskenderun’da bir çok yeri dezenfekte ettik. Çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Mahallelerimizin tamamında bu faaliyetleri özenle sürdürüyoruz. Çalışmalar devam edecek” dedi.

Kent Genelinde Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor Kent Genelinde Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor Kent Genelinde Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor Kent Genelinde Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.