Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan teşekkür

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, geçtiğimiz Cuma günü irad ettiği hutbe nedeniyle İslam’ı hedef alarak başlatılan saldırı ve kara propagandaya karşı Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve şahsına destek verenlere teşekkür etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, teşekkür mesajında; “Milletimizin büyük desteği, İslami değerlere her daim sahip çıkması azmimizi, heyecanımızı, sorumluluğumuzu daha da arttırmıştır” ifadesini kullandı.

Sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajda Başkan Erbaş, “Rabbimizin ‘İçinizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun.’ (Al-i İmran 104. ayet) emrini yerine getirmeye çalışan Başkanlığımıza milletimizin büyük desteği ve İslami değerlere her daim sahip çıkması azmimizi, heyecanımızı ve sorumluluğumuzu daha da arttırmıştır. Allah cümlenizden razı olsun. Size hizmet etmek şereflerin en büyüğüdür” paylaşımında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan teşekkür

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Zabıtası Pazar Yerlerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Sonraki İçerik1,2,3 Mayıs Tarihlerinde Açık Olacak Akaryakıt İstasyonları
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.