Hatay Büyükşehir Belediyesi Maske Dağıtımına Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kendi imkânları ile ürettiği maskeleri, sağlık çalışanları basta olmak üzere, güvenlik, emniyet, polis, jandarma, yaşlı vatandaşlara ve kronik hasta olanlara ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

Hemşehrilerinin sağlığını düşünerek halk sağlısı için önemli bir çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, bir hafta içerisinde ürettiği 10456 maskeyi 189 tane sağlık merkezi ve sağlık çalışanlarına dağıtıyor.

Maske üretimine başlanmasının ardından dağıtıma başladıklarının müjdesini veren Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak kendi ürettiğimiz maskelerimizi Hatay içindeki sağlık merkezi, sağlık çalışanları, güvenlik, emniyet, polis, jandarma, yaşlı vatandaşlarımıza ve kronik hastalığı olanlara ücretsiz olarak dağıtmaya başladık. Halkımızın sağlığı bizim için oldukça önemli. Salgın ile mücadelemiz ilimizin her noktasında devam ediyor. Halkımızın her zaman yanındayız. Hep birlikte bu salgının üstesinden geleceğiz” ifadeleri kullandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Maske Dağıtımına Başladı Hatay Büyükşehir Belediyesi Maske Dağıtımına Başladı Hatay Büyükşehir Belediyesi Maske Dağıtımına Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.