Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Her Şartta Görevimizin Başındayız

Belediye Başkanı İbrahim Gül, sokağa çıkma yasağıyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Başkan Gül, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs (Covid – 19) salgını dolayısıyla hepimizin bildiği gibi İçişleri Bakanlığımızın genelgesi ile cuma günü 23.59’dan itibaren iki gün süreyle Büyükşehir statüsündeki 30 ilde ve Zonguldak’ta uygulanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, Belenli hemşehrilerimin tamamına yakını kurallara uyarak evlerinden dışarı çıkmamıştır.

Alınan onca tedbir ve uyarılara rağmen dükkanlarını açarak kurallara aykırı satış yapan esnaflarımız da olmadı değil, fakat görevlerini her daim layıkıyla yapan Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, yaptığı ani baskınlarla kurallara uymayan esnaflarımıza gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

Başkan Gül, “Halkımızın her ihtiyacında olduğu gibi yaşadığımız bu salgın olayında da gücümüzün yettiğinden fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinciyle ara vermeden çalışıyoruz. Vefa Destek Grubumuzun çalışmaları, öte yandan Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak için sabah erken saatlerden akşam geç saatlere kadar, sokağa çıkma yasağına harfiyen uygulayan kıymetli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyor. Maddi durumumuzun elverdiği ölçüde ücretsiz ekmek dağıtımı yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz İçişleri ve Sağlık Bakanlığımızca alınan tedbirlere harfiyen uyarak bu yaşadığımız kötü günleri bir an önce atlatmamıza yardımcı olmaları, yasaklara uyarak evde kalan halkımıza ve esnafımıza teşekkür ediyorum. Bu süreç boyunca sizlerin yaşamını kolaylaştırmak için devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla sizlere hizmet etmekteyiz. Rabbim bu kötü günleri inşallah bir an önce sonlandırır, şimdilik sağlıcakla evde kalın”. İfadelerini kullandı.

Önceki İçerikİskenderun’da Kimsesiz, 65 Yaş Üstüne Maske Ve Kolonya Dağıtımı Sürüyor
Sonraki İçerikKAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARMAK BUNA DENİR..
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.