Sağ Bacağı Kesilmekten Kurtuldu

Spor sonrası sağ bacağında güçsüzlük ve ağrı yaşayan 48 yaşındaki Cemil Kiremitçioğlu, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde sağlığına kavuştu. Kiremitçioğlu, sağ bacağındaki şiddetli ağrılar nedeniyle İskenderun Gelişim Hastanesi Acil Servisi’ne başvurdu. Yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda damar tıkanıklığına bağlı dolaşım bozukluğu ve düşük ayak saptanması üzerine hasta, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Doç. Dr. Murat Songur ve Op. Dr. İsmail Körk tarafından ameliyat edildi. Başarılı geçen ameliyatın ardından yürüme bozukluğu ve düşük ayak nedeniyle Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mahmut Aslan ve ekibi tarafından tedaviye alınan Kiremitçioğlu, kısa sürede sağlığına kavuştu.

Yaşadığı sıkıntılardan söz eden Cemil Kiremitçioğlu, “Spor yaptığımdan ve ağırlık çalıştığımdan, bir haftadan bu yana bacağımda ağrı ve güçsüzlük vardı. Birçok sağlık kuruluşuna başvurdum; kas yırtığı, kireçlenme gibi çeşitli tanılarla takip edildim. Ağrılarım geçmediği gibi artınca da, İskenderun Gelişim Hastanesi’ne başvurdum. İlk muayene sonrası teşhisim konuldu, ameliyat edildim ardından fizik tedavisi görmeye başladım. Beni sağlığıma kavuşturan Gelişim Hastanesi değerli doktorlarına ve sağlık ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Hastanın durumu hakkında bilgiler veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mahmut Aslan ise, “Sağ bacak damarında tıkanıklığına bağlı dolaşım bozukluğu bulunan ve buna bağlı düşük ayak gelişen hasta, Kalp Damar Cerrahisi Uzmanlarımız Doç. Dr. Murat Songur ve Op. Dr. İsmail Körk tarafından opere edildi. Ameliyatın ardından hastayı fizik tedaviye aldık. Ameliyat açısından eğer geç kalınsaydı, hastamız bacağını tamamen kaybedebilirdi” açıklamasında bulundu.

Sağ Bacağı Kesilmekten Kurtuldu Sağ Bacağı Kesilmekten Kurtuldu

Önceki İçerikİçişleri Bakanlığından ‘Sokak Hayvanları’ genelgesi
Sonraki İçerikAltın Yeni Haftaya Rekorla Başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.