İskenderun Belediyesi Pazar Yerlerinde Eldiven Ve Dezenfektan Hizmeti Veriyor

İskenderun Belediyesi tarafından koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında pazar yerleri girişlerine el dezenfektan aparatı konuldu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Pazar yerlerinin giriş ve çıkış noktalarına kurulan stantlarda ayrıca vatandaşlara eldiven dağıtımı da yapılıyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Korona virüs ile mücadele kapsamında pazar yerleri girişlerine Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kurulan stantlara el dezenfektan aparatı konuldu. Ayrıca Zabıta ekiplerimizce pazar yerlerinde denetim yapılarak tezgâh aralarının mesafeleri kontrol edilerek gerekli ikazlar ve bilgilendirmeler yapıldı ”dedi.
Dezenfeksiyon çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Halkımızın pazar yerine girişinde ve çıkışında ellerini dezenfekte etmesi çok önemli. Bilindiği gibi virüs temas yoluyla da geçiyor. Pazar yerinde de el teması oldukça fazla. Bu nedenle halkımızın ellerini titiz bir şekilde dezenfekte etmesini istiyoruz” dedi.

İskenderun Belediyesi Pazar Yerlerinde Eldiven Ve Dezenfektan Hizmeti Veriyor İskenderun Belediyesi Pazar Yerlerinde Eldiven Ve Dezenfektan Hizmeti Veriyor İskenderun Belediyesi Pazar Yerlerinde Eldiven Ve Dezenfektan Hizmeti Veriyor

Önceki İçerikDiyanet’ten “Umrecilere ateş düşürücü ilaç verildiği” iddialarına ilişkin açıklama
Sonraki İçerikHatay Sınırı Toprakla Kapatıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.