İskenderun Mahallelerinde Çalışmalar devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon çalışması yapıyorlar.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Meydan Mahallesi, Barboros Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Pirireis Mahallesi, Modern Evler, Sakarya ve Yunus Emre Mahallelerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.Mahalle Muhtarımız ile birlikte gerçekleşen dezenfeksiyon çalışmalarımız tüm mahallelerde koronavirüs ile mücadele kapsamında aralıksız devam edecek.Her şey kıymetli hemşerilerimizin sağlığı ve huzuru için.”dedi.

İskenderun Mahallelerinde Çalışmalar devam Ediyor İskenderun Mahallelerinde Çalışmalar devam Ediyor İskenderun Mahallelerinde Çalışmalar devam Ediyor İskenderun Mahallelerinde Çalışmalar devam Ediyor İskenderun Mahallelerinde Çalışmalar devam Ediyor

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.