İskenderun Belediyesi Zabıtasından Pazar Yerlerinde Koronavirüs Uyarısı

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirdiği denetim ve kontrollerde, semt pazarlarında faaliyet gösteren esnafa ve pazara gelen vatandaşa uyulması gereken hijyen kuralları hakkında bilgilendirme yapıyor.

Denetim ve kontrollerine devam eden zabıta ekipleri; kapalı ve semt pazarlarında faaliyet gösteren esnafa ve pazar alışverişini yapan vatandaşa uyulması gereken hijyen ve temizlik kuralları ile ilgili bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Zabıta ekiplerimiz eldiven giyilip, maske takılması hususunda pazar esnafını ve vatandaşı uyarıyor.Ayrıca ürünlerin el ile seçilmemesi ve seçtirilmemesi, alışveriş süresinin çok uzun tutulmaması ile en az 1 metrelik sosyal mesafe kuralına uyularak alışveriş yapılmasını hatırlatılıyor.Özellikle para ile temas eden vatandaşın meyve ve sebzelere kesinlikle temas etmemesi hususunda uyarılarda bulunuyor.Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz ise pazar yerlerini periyodik dezenfekte ediyor.”dedi.

İskenderun Belediyesi Zabıtasından Pazar Yerlerinde Koronavirüs Uyarısı İskenderun Belediyesi Zabıtasından Pazar Yerlerinde Koronavirüs Uyarısı İskenderun Belediyesi Zabıtasından Pazar Yerlerinde Koronavirüs Uyarısı İskenderun Belediyesi Zabıtasından Pazar Yerlerinde Koronavirüs Uyarısı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.