İskenderun Belediyesi “Vefa Destek Grubu” Yanınızda

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 65 yaş ve üstü vatandaşlar için Vefa Destek Grubu oluşturulduğunu belirterek, “65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan, yardıma muhtaç olan ve yalnız yaşayan hemşerilerimize bir telefon kadar yakınız “dedi.
İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara “Sokağa çıkma sınırlaması” getirilmesi sonrasında yayınlanan genelge doğrultusunda 81 ilde ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ oluşturuldu.

İskenderun Belediyesi de ilçede bulunan 65 yaş ve üstü, kimsesiz, yalnız yaşayan ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlemleri aldı.

Yardıma ihtiyacı olan hemşerilerinin yanı başında olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı “Devlet kurumlarımızla işbirliği halindeyiz. Vefa Destek Grubu ile İskenderunlulara bir telefon kadar yakınız. Belediye olarak konuyla ilgili gerekli tedbirlerimizi aldık. Vefa Sosyal Destek Grubumuz kimsesiz, evde yalnız yaşayan engelli ve hasta 65 yaş üstü ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacak. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulması halinde görev başında olacak. 65 yaş üstü vatandaşlarımız 444 1939 ve 0 326 613 49 90 no’lu çağrı merkezi telefonumuz ile ekiplerimize ulaşabilirler ” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi “Vefa Destek Grubu” Yanınızda İskenderun Belediyesi “Vefa Destek Grubu” Yanınızda

Önceki İçerikHatay’da 1 Haftada 3.580 araç sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası Uygulandı
Sonraki İçerikAK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman: KORONA VAR AMA HAYAT DEVAM EDİYOR!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.