İskenderun Belediyesi Maske Üretimine Başladı

İskenderun Belediyesi, son dönemde çok fazla ihtiyaç duyulan maskeyi kendisi üretmeye başladı.
Koronavirüs salgını sonrası maske bulmak güç bir hâl alırken, şehirde yaşanan maske talebine cevap verebilmek adına çalışmalar başlatan İskenderun Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi kültür evini âdeta bir atölyeye çevirerek maske üretimine başladı.
MASKELER RİSK GRUBUNA ULAŞTIRILACAKTIR
Yapılmakta olan çalışmalar ile bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Corona virüs enfeksiyonunda sağlık camiamıza, risk altındaki vatandaşlarımıza ve halkımıza destek olmak amacı ile maske üretimine başlamış bulunmaktayız. Belediyemize bağlı kadın kültür merkezinde görevli uzman eğitmenler ve kursiyerlerimiz tarafından üretilen cerrahi maskeler çocuklarımız ve yetişkinler ile risk grubuna ulaştırılacaktır.” dedi.
ÖNCE İNSAN ÖNCE SAĞLIK DİYORUZ
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Üretilen maskeler en kaliteli kumaş kullanılarak sterilizasyon işlemi yapılmasına ve uzun süreli kullanıma uygun olarak hazırlanmaktadır. Kültür evimizde görevli uzman eğitmenlerimize ve kursiyerlerimize maske üretimine katkılarından dolayı ve göstermiş olduklarını fedakâr davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Önce insan önce sağlık diyoruz. “şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi Maske Üretimine Başladı İskenderun Belediyesi Maske Üretimine Başladı İskenderun Belediyesi Maske Üretimine Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.