Payas’ta, Günde 5 Ton El Dezenfektanı Üretiliyor

Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Koronavirüs’e karşı günlük 5 ton el dezenfektanı ve 10 ton klor bazlı yüzey dezenfektanı üretiliyor.
FABRİKA GİBİ ÜRETİM
Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu: “Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’mizde Koronavirüs’e (Covid19) karşı günlük 5 ton el dezenfektanı ve 10 ton klor bazlı yüzey dezenfektanı üretiyoruz. 15 yıldır sıvı sabun, genel temizlik malzemeleri ve iç cephe boyaları da üreten okulumuz, coronavirüs kapsamında ürettiği el dezenfektanı ve klor bazlı yüzey dezenfektanını kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve özel sektöre de tedarik ediyor.
CORONAVİRÜS TEDBİRLERDEN GÜÇLÜ DEĞİL
Ülke ekonomisine katkıları ve coronavirüse karşı mücadele kapsamında üretimde gerçekleştirdikleri üstün başarıdan mütevellit Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimine, değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyorum.
Coronavirüs, aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir. “dedi.

Payas’ta, Günde 5 Ton El Dezenfektanı Üretiliyor Payas’ta, Günde 5 Ton El Dezenfektanı Üretiliyor Payas’ta, Günde 5 Ton El Dezenfektanı Üretiliyor Payas’ta, Günde 5 Ton El Dezenfektanı Üretiliyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.