Bakan Koca’dan ‘gizli’ corona virüsü belgesi ile ilgili açıklama Yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan son dakika corona virüs açıklaması yaptı. Koca, “Açıkladığımız ilk vakanın gözlem altında tutulan çevresindeki iki kişiye tanı konmuştur. Avrupa ülkelerinden gelmiş yedi, Amerika’dan gelmiş üç vakamız var. Durum üzücü ama… Tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir. Şu ana kadar toplam vaka sayımız 18’dir” dedi. Öte yandan Bakan koca yaptığı son açıklamada koronavirüsle ilgili sosyal medya ve WhatsApp’tan “gizli belge” adıyla yayılan görselin gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Koca, şunları kaydetti:

“Sosyal medya ve WhatsApp’tan yayılan ‘gizli’ belge gerçek dışıdır. Panik yaratacağı bilinerek uydurulmuştur. Güven kaybına yol açarak 82 milyonun zaafa düşmesini amaçlayanlar var. Hassasiyetinizle oynayanlar var. Şans tanımayın. Doğru haber, resmen yapılan açıklamadır.”

Bakan Koca toplam vaka sayısının 18 olduğu belirterek, “Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir” dedi.

Bakan Koca’dan ‘gizli’ corona virüsü belgesi ile ilgili açıklama Yaptı Bakan Koca’dan ‘gizli’ corona virüsü belgesi ile ilgili açıklama Yaptı

Önceki İçerikErzin YEŞİLKENT Spor Voleybol Takımı 1.LİGDE
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Çocuk Oyun Parklarını Dezenfekte Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.