İskenderun 1’nolu Sosyal Tesis Yenilendi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,1’Nolu sosyal tesisin yenilenen yüzüyle kısa bir süre sonra hizmete açılacağını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 1’nolu sosyal tesiste bir süre önce başlatılan yenileme, bakım, onarım, düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,”Kıymetli hemşerilerimize daha güzel, daha kaliteli hizmet verebilmek adına Belediyemize ait 1 nolu sosyal tesiste yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler aldık.1 Nolu sosyal tesisimiz yenilenen yüzüyle kısa bir süre sonra kıymetli hemşerilerimizin hizmetine açılacak. İskenderun’a Değer “şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Doğan Gazinosu olarak bilenen sosyal tesisimizde komple bir bakım söz konusu.Fırın bölümünden mutfak bölümüne kapalı alanlarından açık alanlarına ,tavandan tabana elektrik,aydınlatma ve su tesisatlarına ve artan ürün çeşitlerine kadar yeni bir konsept, yeni bir hizmet anlayışı ile kıymetli hemşerilerimize hizmet verecek.”şeklinde konuştu.

İskenderun 1’nolu Sosyal Tesis Yenilendi İskenderun 1’nolu Sosyal Tesis Yenilendi İskenderun 1’nolu Sosyal Tesis Yenilendi İskenderun 1’nolu Sosyal Tesis Yenilendi İskenderun 1’nolu Sosyal Tesis Yenilendi

Önceki İçerikAdana ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlarının CHP Arsuz İlçe Teşkilatına tebrik ziyareti
Sonraki İçerikSamandağlı Hemşehrimiz, Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları son yolculuğuna uğurlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.