Kıbrıs Şehitler Parkı Yenileniyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eski adliye binası önündeki şehitler parkında yenileme çalışmalarının yapıldığını belirtti.
İskenderun Belediyesi park bahçe müdürlüğü ekipleri kent genelinde parkların bakım onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Şehitler parkında yapılmakta olan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Parkımızı bulunduğu noktadan daha güzel bir noktaya getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parkta bulunan bankların, havuzun, aydınlatmaların ve anıtımızın bakımlarına başlandı. Kısa bir süre sonra çalışmalar tamamlanacak. Şehir merkezindeki bu parkımız adına yakışır bir hale getirilecek” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Daha güzel bir İskenderun anlayışı çerçevesinde tüm yeşil alanlarda ve parklarda aynı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Parkların tamamı periyodik bir şekilde bakımı yapılarak modern bir hale getiriliyor. Parklarımız şık ve modern görünümü ile vatandaşlarımızın beğenisi kazanıyor. Herşey İskenderun için “diye konuştu.

Kıbrıs Şehitler Parkı Yenileniyor Kıbrıs Şehitler Parkı Yenileniyor Kıbrıs Şehitler Parkı Yenileniyor

Önceki İçerikSiber zorbalık, zorbalığın yeni bir biçimidir
Sonraki İçerikHatay Emniyet Müdürlüğünden Büyük Uyuşturucu Operasyonu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.