Özçelik-İş Sendikası Her Daim Sahada Emekçilerin Yanında

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube yöneticileri Yolbulan Fabrikalarını ziyaret ederek, fabrika yönetimi ve çalışanlarla bir araya geldi.
Özçelik-İş Sendikasına bağlı işçi kardeşlerinin emeklerini alın teri kurumadan almanın bilinci ve şuuru ile hareket eden sendika yönetimi her zaman işçilerle sahada yer alıyor
Özçelik-iş sendikası İskenderun Şube yönetim kurulu ile işyeri temsilcileriyle birlikte Yolbulan Fabrikalarında çalışan emekçilerle öğle yemeğinde bir araya gelip, işyerinde çözümlenmesi gereken konular hakkında fabrika yetkilileri ve çalışanları ile bir araya geldiler.
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube Mali sekreter Veysel Yayla başta olmak üzere sendikanın tüm yönetimi mesai saatlerinin büyük bir bölümünü sahada işçilerle geçiriyor, onların sorunlarını dinliyor, çözüm yolları arıyorlar.
Haftanın ilk gününde Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi Yolbulan fabrikasını ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. Emekçi işçilerle aynı sofrada aynı tastan ve aynı kaptan karavana yiyen Özçelik-İş Sendikası Şube yöneticileri, her zaman emekçinin yanında olduklarını ve haklarını koruduklarına vurgu yaptılar.

Özçelik-İş Sendikası Her Daim Sahada Emekçilerin Yanında Özçelik-İş Sendikası Her Daim Sahada Emekçilerin Yanında Özçelik-İş Sendikası Her Daim Sahada Emekçilerin Yanında

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.