Pamuk Kreşten Depremzedelere Anlamlı Yardım

Pamuk Kreşin Minik Yürekleri Elazığ Depremzedeleri için attı

İskenderun’da faaliyet gösteren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları da Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depreme duyarsız kalmayarak topladıkları yardımları Depremzedelere gönderdiler.
24 Ocak 2020 tarihinde akşam saatlerinde Merkez üssü Elazığ olan 6.8 şiddetindeki depremde 41 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Depremin ardından her zaman sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumları da örnek bir duyarlılık göstererek, Depremzedeler için güç birliği oluşturdular.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdürü Selam Türkoğlu’nun önderliğinde öğrenci ve veli iş birliğiyle oluşturulan koordinasyon neticesinde yardımlar toplandı. Minki öğrenciler kendi oyuncaklarının yanı sıra çocuk kıyafetleri, battaniyeler ve ailelerin günlük hayatta kullanabilecekleri eşyaları titizlikle seçerek, paketlediler ve toplanan yardım malzemeleri Kolilerle Elazığ’a deprem bölgesine gönderildi.
Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdürü Selma Türkoğlu, “Bu hafta kurum olarak el birliği ve imkânlarımız ölçüsünde Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlarımıza bizler de bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Burada önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu ve onların yanında olduğunu göstermek adına minik öğrencilerimizle birlikte bu kampanyaya bizler de destek olduk. Allah bir daha ülkemize böyle acılar yaşatmasın” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Pamuk Kreşten Depremzedelere Anlamlı Yardım Pamuk Kreşten Depremzedelere Anlamlı Yardım Pamuk Kreşten Depremzedelere Anlamlı Yardım Pamuk Kreşten Depremzedelere Anlamlı Yardım

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.