Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Personelleri İlk Yardım Eğitimleriyle hayat kurtarıyor

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, İlk yardım Eğitimlerinin can kurtardığına dikkat çekerek, herkese bu eğitimi tavsiye ettiğini söyledi.
Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesinde düzenlenen İlk yardım eğitimlerine katılan Pamuk Okul Öncesi eğitim kurumları müdürü Selma Türkoğlu, “Çok faydalı bir eğitim oldu. İnsan sağlığı hepimiz için çok önemli. İnsanın başına ne zaman nerede ne geleceği belli olmuyor. O yüzden olası bir kaza, yaralanma, kalp krizi, boğulma ve ani rahatsızlanmalarda uzman ekipler gelmeden yapılması gerekenleri öğrenmek ve yeri geldiğinde bu öğrendiklerimizin bir canı kurtardığını bilmek çok daha önemli. İlk yardım; Herhangi bir kaza veya yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda, sağlık görevlilerinin yardımı sağlanıncaya kadar, hayatın kurtarılması ya da durumun kötüye gitmesini önleyebilmek amacı ile olay yerinde, tıbbi araç gereç aranmaksızın, mevcut araç ve gereçlerle yapılan ilaçsız uygulamalardır. Türk Kızılay bünyesinde ki uygulamalı eğitim programını çok başarılı bulup hocamız Sevilay hanıma teşekkür ediyorum. Uygulamalı olarak verilen bu eğitimler çok önemli. Bu eğitimin herkes için ve her yerde büyük bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum” dedi.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Personelleri İlk Yardım Eğitimleriyle hayat kurtarıyor

Önceki İçerikBotoks ne aralıklarla tekrarlanabilir
Sonraki İçerikArsuz, “Çocuk İstismarının Affı Olmaz” Dedi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.