Özel Palmiye Hastanesi , İskenderun Gelişim Hastanesine Devredildi

Hatay’ın en büyük özel hastanesi unvanına sahip İskenderun Gelişim Hastanesi, 2008 yılından bu yana İskenderun’da hizmet veren Özel Palmiye Hastanesi’ni bünyesine dâhil ederek, sağlık sektöründe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

İskenderun Gelişim Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız ve Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez’in satış protokolünü imzalamasının ardından, 1 Ocak 2020 tarihi itibariyle; Palmiye Hastanesi, İskenderun Gelişim Hastanesi’ne devredildi.

“Halkımızın sağlığı için imza attık”

Sağlık alanında yaptıkları yatırımlarla bölge halkının şehir dışına gitmesine gerek kalmadığını ifade eden İskenderun Gelişim Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız, “2005 yılından bu yana bölge halkına hizmet veren hastanemize Özel Palmiye Hastanesi’ni dâhil ederek, sağlık alanında yeniliklere imza atmaya devam ediyor; bölgemize ulaşılabilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Özel Palmiye Hastanesi , İskenderun Gelişim Hastanesine Devredildi

Önceki İçerik2019´un son uçuşunda buluştular
Sonraki İçerikArsuz’un Işıklı-Kale yolunda yağışlardan dolayı yol Çöktü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.