Hatay’da 2020 Yılının İlk Bebeği ‘Bedia’ Oldu

Hatay Devlet Hastanesinde 2020 yılının ilk saatlerinde yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi. Normal doğumla dünyaya gelen ‘Bedia’ isimli kız çocuğu Hatay’da yeni yılın ilk bebeği oldu.
Hatay Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ünitesinde 2020 yılının ilk dakikalarında Yusuf ve Semire ŞANVERDİ çiftinin ilk çocukları dünyaya geldi. Yaklaşık 4 kilogram ağırlığında dünyaya gözlerini açan kız bebeğe ailesi tarafından “Bedia” ismi verildi.

İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Semire ŞANVERDİ, “Çok mutluyuz. Çok şükür sağlıklı olarak dünyaya geldi bebeğimiz. Yeni yılın ilk bebeği oldu, yeni yılda sağlık huzur ve barış istediklerini belirterek, çocuklarımız sağlıklı büyüsün istiyoruz” dedi.
Baba Yusuf ŞANVERDİ ise; ilk kez baba olmanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getirerek “Allah herkese nasip etsin önemli olan bizim için sağlıklı doğması idi.Vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah” dedi.

ŞANVERDİ; “Tüm dünyada huzur, mutluluk ve sağlık olsun yeni yılda barışın hâkim olduğu bir dünya olmasını istiyoruz” dedi.

Doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr. Fatma Sevra BASTACI; normal doğumla yeni yılın ilk bebeğinin dünyaya geldiğini belirterek, anne ve bebeğin gayet sağlıklı olduğunu, yeni doğan bebeğimize ve ailesine sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını temenni ediyorum dedi.

Hatay’da 2020 Yılının İlk Bebeği ‘Bedia’ Oldu Hatay’da 2020 Yılının İlk Bebeği ‘Bedia’ Oldu Hatay’da 2020 Yılının İlk Bebeği ‘Bedia’ Oldu

Önceki İçerikArsuz’un Işıklı-Kale yolunda yağışlardan dolayı yol Çöktü
Sonraki İçerikBakan Soylu Hatay’da Göç Güvenliği Toplantısı Yaptı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.