İskenderun Asfalt yama çalışmaları devam ediyor

İskenderun Asfalt yama çalışmalarını mahalle bazında gerçekleştiren ekipler, Esentpe ve Dumlupınar Mahallesi küçük sanayi sitesi içerisinde yollarının bakımını yaparak uygun hale getiriyor.
EKİPLER ESENTEPE VE DUMLUPINAR’DA
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını mahalle muhtarlarından aldığı bilgiler halkımızdan gelen talepler ışığında sürdürüyor. Ekipler çeşitli nedenlerle deforme olan veya kullanımdan bozulan alanlarda yol iyileştirmesinde bulunuyor. Çalışmalar aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.

Planlı bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında,bir yandan da asfalt yollardaki bozulma olan yerlerde tespit çalışmalarının yapıldığnı belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında, asfalt ve parke taş yollardaki bozulmalar düzeltilerek yenileniyor. Belediye olarak havalar müsaade ettiği sürece çalışmalarımız sürecek” dedi.

İskenderun Asfalt yama çalışmaları devam ediyor İskenderun Asfalt yama çalışmaları devam ediyor İskenderun Asfalt yama çalışmaları devam ediyor

Önceki İçerikİskenderun Irak arasındaki 40 yıl Önceki köprü Yenileniyor
Sonraki İçerikBaşkan Tosyalı Noel Kutlamasına Katıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.