Palmiye Hastanesinden indirimli sağlık hizmeti…

Hatay’ın İskenderun ilçesinde onuncu yılını geride bırakan özel Palmiye Hastanesi yönetimi İSMO ve Esnaf Odaları ile indirimli sağlık hizmetleri protokollü imzaladı.

Özel Palmiye Hastanesi yönetimi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla indirim protokolleri Hastane Yönetim Kurulu üyesi Mithat Ceritbinmez ile Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu imzalamaya devam ediyor.

Bu kapsamda; hastane ile İSMO arasında indirim protokolü Oda Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve Hastane idaresi tarafından karşılıklı imzalandı. İmzalanan protokol ile İSMO çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerinin hastaneden indirimli olarak faydalanması sağlandı. Hastane yönetimi, “Hastanemizi tercih eden başta İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım olmak üzere, tüm İSMO çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

Palmiye Hastanesinden indirimli sağlık hizmeti… Palmiye Hastanesinden indirimli sağlık hizmeti… Palmiye Hastanesinden indirimli sağlık hizmeti…

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.