Belen Tarih Kokuyor

Zinde Turizm’in işyeri sahibi İbrahim Yavuz, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Hatay BTK ve ilimizde faaliyet gösteren seyahat acentelerinin sahipleri, Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaret programının devamında Belen’in gün yüzüne çıkarılmayı bekleyen tarihi güzelliklerin de tanıtımını yapan Belediye Başkanı İbrahim Gül, yaptığı görüşmelerin ardından Hatay’a gelen turistlerin Belen’e uğramaları adına, yapılabilecek çalışmalar üzerine turizmcilerle istişarede bulundu.
Tarihi mekanları gezen turizmcilerden tam not alan ve şaşkınlıklarını gizleyememeleri dikkatlerden kaçmayan gezi programının ardından, bugüne kadar buralardan bizlerin bile haberlerinin olmadığını dile getiren turizmciler, küçük dokunuşlarla Belen’de güzel işler çıkarabileceklerini ve bu alanların bir an önce turizme kazandırılması için yetkililerin gerekli çalışmaları başlatmaları gerektiğini ifade ettiler.
İklim koşulları, yer şekilleri veya doğal güzelliklerinin gün yüzüne çıkarılmasıyla ilçenin ekonomik durumunda ciddi artışlar meydana geleceğine dikkat çeken turizmciler, bugüne kadar yayla turizmiyle anılan bir ilçenin aslında tarihi mekanlarıyla da markalaşabileceğini dile getirerek, bireyleri turizm faaliyetlerine yönelten doğal faktörlerdir. Yaz, deniz, sağlık, kış turizmi ve tarihi doku bu saydıklarımızdan en önemli üç etken olan , yaz, kış turizmi ve tarihi doku olarak Belen, gerçekten saklı bir cennet. İfadelerini kullandılar.

Belen Tarih Kokuyor Belen Tarih Kokuyor Belen Tarih Kokuyor

Önceki İçerikAralık Ayı Ukome Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Sonraki İçerikKadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.