Türkiye’nin 45 ilinden kuaförler Adana’da buluştu

Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey tarafından 4-5 Nisan tarihinde İtalya Roma’da yapılacak olan yarışma için bilgilendirme toplantısı Adana’da gerçekleştirildi.
Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey başkanı Gökhan Hamarat ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Adana Sheraton otelde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye’nin 45 ilinden bay ve bayan kuaförler bir araya geldiler.
Uluslar arası kuaförlük yarışma federasyonu FIAM ve Uluslararası Yarışma Konfederasyonuna bağlı Eurocup Turkey iş birliğiyle 4-5 Nisan 2020 tarihinde İtalya Roma’da düzenlenecek olan Kuaförlük yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek 100’ü aşan başvurularının alındığı bilgilendirme toplantısına Eurucupturkey&FIAM genel başkanı Gökhan Hamarat genel Başkan yardımcısı Osman Balcı, Erkek berber sorumlusu Erkan Engin ve Yönetim kurulu üyeleri Murat Tatlı Ahmet Veysel Yırtıcı, Şener Eroğlu Zafer Alıcı Nusret Harnuboğlu Yakup Aydın Özcan İrdem katıldı. Toplantıda konuşan Eurocup Turkey başkanı Gökhan Hamarat ve başkan yardımcıları Osman balcı ve Erkan Engin. amaçlarının Türkiye’yi uluslar arası arenada en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Hamarat ” Türk kuaförleri olarak Uluslar arası yarışmalarda bayrağımızı dalgalandırmak için İtalya’da düzenlenecek olan yarışma için yapacağımız seçmelerde bize verdiğiniz güven için hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye olarak kesinlikle sanatkar bir toplumuz önümüz açıldığında başaramayacağımız hiç bir şey yoktur tarihimizde bun bize gösteriyor bizde bu meslek dalında bu başarılara imza atıyoruz. Büyüyen ailemizle sizlerle birlikte bunu başaracağız ” şeklinde konuştu.
Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonundan tam destek
Toplantıya telefon ile bağlanan Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu genel başkanı Bayram Karakaş bay ve bayan kuaförlere seslenerek ” sizlerin içindeki cevher gerek yurt içinde gerek uluslar arası arenada bizleri başarıya götürecektir buna inanıyorum. Türkiye’yi temsil edecek kardeşlerimizi en iyi şekilde seçeceğinize inanıyorum ve sizlere hep destek tam destek diyor başarılar diliyorum” dedi.
Toplantıya ev sahipliği yapan Eurocup Turkey yönetim kurulu üyesi Murat Tatlı ise 40 yıldır hayalini gerçekleştirmek için çabaladığını ve Avrupa’nın en büyük bay ve bayan kuaförünü Adana’da açarak hayalini gerçekleştirdiğini belirterek yarışmaya katılmak isteyen meslektaşlarına hayalinizin peşinden gidin mesajı verdi. Konuşmaların ardından Eurocup Turkey başkanı Gökhan Hamarat genel başkan yardımcısı Osman balcı berber sorumlusu Erkan Engin yönetim kurulu üyelerine emeklerinden dolayı plaket takdiminde bulunurken yarışma başvurusu ve üyelik gerçekleştirenlere de üyelik belgeleri yine yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

Türkiye’nin 45 ilinden kuaförler Adana’da buluştu Türkiye’nin 45 ilinden kuaförler Adana’da buluştu Türkiye’nin 45 ilinden kuaförler Adana’da buluştu Türkiye’nin 45 ilinden kuaförler Adana’da buluştu Türkiye’nin 45 ilinden kuaförler Adana’da buluştu Türkiye’nin 45 ilinden kuaförler Adana’da buluştu Türkiye’nin 45 ilinden kuaförler Adana’da buluştu Türkiye’nin 45 ilinden kuaförler Adana’da buluştu Türkiye’nin 45 ilinden kuaförler Adana’da buluştu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.