Başkan Fatih Tosyalı’dan Ortodoks Kilisesine Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’daki hoşgörü barış ve kardeşlik ortamının tüm Dünyaya örnek teşkil ettiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun Ortodoks Kilisesine ziyarette bulundu.
Başkan Fatih Tosyalı ziyarette yapmış olduğu konuşmada ,”İskenderun’umuz tarih boyunca farklı inanç ve medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Aynı gelenekleri paylaşan bir toplumun bireyleri olarak sevinçte ve kederde birlikte olduğumuz gibi, kültürümüzün bir gereği olan önemli günlerimizi ve dini bayramlarımızı hoşgörü içinde birlikte idrak etmenin hazzını yaşamaktayız. İskenderun bu manada farklılıkların uyum, ahenk içinde yaşadığı bir ilçe. Bugün bu tabloyu canlı olarak hep beraber paylaşıyoruz”dedi.

İskenderun Ortodoks Vakfı Başkanı Can Teymur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Belediye başkanımız Fatih Tosyalı’nın ziyareti bizleri memnun etmiştir. İskenderun barış ve huzur ve kardeşlik kentidir. İskenderun’daki bu hoşgörü ortamı tüm dünyaya örnek olmalıdır. Biz birlikte İskenderun’uz ” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Başkan Fatih Tosyalı’dan Ortodoks Kilisesine Ziyaret Başkan Fatih Tosyalı’dan Ortodoks Kilisesine Ziyaret Başkan Fatih Tosyalı’dan Ortodoks Kilisesine Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.