Kıbrıs Gazilerimize Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Verildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından hazırlanarak Arsuz Kaymakamlığına gönderilen Kıbrıs Gazilerimiz için hazırlanmış olan Milli Mücadele madalyası ve beratı Kaymakam amfisi’nde düzenlenen bir törenle gazilerimize takdim edildi.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan tören Gaziler Dernek başkanı Hayri HANÇER , Belediye Başkanı Dr. Asaf GÜVEN ve Kaymakam Musa SARI ” nın konuşmaları, Kıbrıs Barış Harekatı kısa filmi, gazilerimizle anı fotoğrafları sılaytı sunumu, Kıbrıs ve Kahramanlık türküleri dinletisi ve madalyaların takdimi töreni ile devam etti.
Törende konuşma yapan Kaymakam Musa SARI ” herkesin asker olabileceğini ama herkesin gazi olamayacağını, bu salonda çok plaket, madalya, kupa takdim ettiklerini ancak bu madalya ve beraati herkesin alamayacağını ifade ederek . bunun büyük bir onur olduğunu tüm gazilerimize çok şey borçlu olduklarını, ne Kadar ne yapsalar az olacağını ifade ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anladıklarinı, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler temenni ettiklerini ” belirtti.
Tören sonunda gazilerimize madalya ve beratları takdim edildikten sonra toplu bir anı fotoğrafı da alındıktan sonra program son buldu.
Törene kaymakam Musa SARI , Belediye Başkanı Dr. Asaf GÜVEN , kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, misafirler ve gazilerimiz katıldılar.

Kıbrıs Gazilerimize Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Verildi Kıbrıs Gazilerimize Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Verildi

Önceki İçerikBaşkan Fatih Tosyalı, engelli vatandaşların bir gün değil her gün yanlarında olduklarını belirtti
Sonraki İçerikAçık Öğretim Kurumları 1.Dönem Sınav Yerleri Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.