İskenderun’a 2. Millet Bahçesi Yapılıyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a Değer katacak projeleri hayata geçirecekleri belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u meclisteki odasında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Milletvekilimiz Sayın Abdülkadir Özel ve Belediye Başkan Yardımcımız Kemal Nadir Ünal ve Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u meclisteki odasında ziyaret ederek; İskenderun 5 Temmuz Şehir Stadyumunun yerine “Millet Bahçesi” yapılması konusunda mutabakat sağladık ”dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” Sayın Bakanımızın talimatıyla gerekli planlama ve projelendirme çalışmalarına hemen başlanacaktır. İskenderunlu hemşerilerimize hayırlı olsun. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar gece gündüz demeden kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. İskenderun’a Değer ”şeklinde konuştu.

İskenderun’a 2. Millet Bahçesi Yapılıyor

Önceki İçerikAçık Öğretim Kurumları 1.Dönem Sınav Yerleri Açıklandı
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Tiyatro Topluluğunun Oyunları Yoğun İlgi Görüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.