Yağmur Suyu Izgaralarında Temizlik Ve Onarım Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur suyunun deşarj olduğu ızgaralarda yapılan onarım ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

Hatay genelinde olduğu gibi İskenderun ilçesine bağlı bütün mahallelerde vatandaşların ALO 185 HATSU Çağrı Merkezine yaptığı bildirim sonrasında hızlı bir şekilde müdahale edildiğini aktaran Genel Müdürlük, deforme olan yağmursuyu ızgaralarının yenilendiğini ve tıkanıklık olan bölgelerde combi aracı ile temizlendiğini bildirdi.

İskenderun ilçesine Numune ve Modern Evler Mahallesi üzerinde deforme olan yağmur ızgarasının onarıldığını ve trafik açısından oluşacak tehlikelerin önlendiğini belirten İdare, katı atıklarla tıkanan ızgaraların temizlendiğini ve bazı bölgelerde sürekli tıkanıklık yaşanan bölgeye bakım yapılarak yeni hat döşendiğini aktardı.

Yağmur Suyu Izgaralarında Temizlik Ve Onarım Sürüyor Yağmur Suyu Izgaralarında Temizlik Ve Onarım Sürüyor Yağmur Suyu Izgaralarında Temizlik Ve Onarım Sürüyor

Önceki İçerikHatay Barış Pınarı Şehidine Veda Etti
Sonraki İçerikHatay’da 4.139 araç sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası Uygulandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.