Yunus Emre Mahallesindeki Metruk Bina Yıkıldı

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevreye ve vatandaşa sıkıntı oluşturan metruk binaların yıkım işlemlerine devam ediyor.

İlçede bulunan metruk binaların can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” “Ekiplerin çalışmaları neticesinde ilçedeki metruk binalar yıkılarak enkaz kaldırma işlemleri gerçekleştiriliyor” şeklinde konuştu.

Bu çalışmalarla temiz bir çevre kazandırılacağının da altını çizen Başkan Tosyalı, “Yıkılmaya yüz tutmuş eski binalar vatandaşlarımız tarafından da şikâyet konusu oluyor. Kötü niyetli kişiler tarafından kullanılmasına izin vermemek adına yıkım çalışmalarımızı yapıyoruz. Tehlike ve görüntü kirliliğine neden olan can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları temizliyoruz “dedi.
Ekipler tarafından gerekli önemlerin alınmasının ardından Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan metruk binanın da yıkımı gerçekleştirildi ve temizleme çalışması yapıldı.

Yunus Emre Mahallesindeki Metruk Bina Yıkıldı

Önceki İçerikİTSO Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti
Sonraki İçerikBelen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Kömürçukuru’nda Mutluluk, Paylaştıkça Büyüdü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.