Ev Kazalarına Dikkat!

Üzerine düşen oyuncak kale direği nedeniyle burnunda kırıklar oluşan dört yaşındaki İ.İ., İskenderun Gelişim Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Op. Dr. Serkan Gökpınar’ın gerçekleştirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.
Bebek ve çocuk yaralanmaların en önemli sebeplerinden birinin ev kazaları olduğunu ifade eden KBB Uzmanı Op. Dr. Serkan Gökpınar, ailelere çocukların evlerde geçirebileceği kazalara karşı uyarıda bulunarak, “Dört yaşındaki hastamız, bize burun kırığıyla geldi. Gerçekleştirdiğimiz ameliyat sonrası hastamız sağlığına kavuştu. Çocuklarda görülen ev kazalarının en önemli sebepleri; ıslak zemin, yabancı cisimlerin ulaşılabilir yerde olması, yatak korkuluklarının olmaması, oyuncakların ortalarda bırakılması, kesici –delici aletlere çocukların ulaşabilmesi gibi durumları sıralayabiliriz. Aileler, alacakları önlemlerle bu kazaların oluşmasının önüne geçebilirler. Öncelikle bebek ve çocuklar için tehlike yaratacak riskleri ortadan kaldırmak gerekir” dedi.
Baba M. İ., ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Op. Dr. Serkan Gökpınar ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Ev Kazalarına Dikkat!

Önceki İçerikMilli Piyango Yılbaşı Büyük İkramiyesi Belli Oldu
Sonraki İçerik24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Kapsamında Tiyatro Gösterisi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.